12 Şubat 2013 Salı

Adana Demirspor Taraftarlarına 2000 Bilet Verilecek

Adana derbisi için İl Spor Güvenlik Kurulu bugün toplanmış ve orada alınan karara göre derbide Adana Demirspor taraftarlarına sadece 2000 bilet verilmesi kararlaştırılmış. Toplantıya Vali Yardımcısı Halis Arslan,her iki kulüp temsilcileri, Adana Gençlik ve Spor İl Hizmetleri Müdürü Fazlı Bayram Hadi, ilgili Emniyet Müdür Yardımcıları, Spor Büro Şube Müdürlüğü ve diğer ilgli yetkililer katılmış ancak bizim kulüp yetkilileri dersini pek çalışmamış olmalı ki bu duruma itirazda bulunmamış.

 İlk maçta adanaspor taraftarlarına 2400 bilet dağıtılmış ve maçın başlamasına saatler kala adanaspor başkanı bayram akgül güney kale arkasına gidip 1000 adet bilet dağıtmıştı. Toplamda adanasporlu taraftarlara 3400 bilet dağıtılmış oluyor.

 Bu karar dışında toplantıda şu kararlar alınmış.
 1 - Biletler saat 09.00'da gişelerde satılmaya başlanacak.
2- Sadece Derbi maçına özel olarak gişe sayıları artacak..
3- Stat kapıları saat 15.30'da açılacak.
4- Adana Demirspor taraftarına 2000 bilet verilecek..
5- Adana derbide yaklaşık 1.000 polis, 150 özel güvenlik görev alacak.
6- Derbi günü Vali Yolu Caddesi ve Nusret Fişek Caddesi trafiğe kapatılacak.
7- Stada giden tüm ara yollarda polis kontrolü yapılacak ve bileti olmayanlar alınmayacak..
8- Polis tarafından alkol kontrolü yapılacak.
9- Alkollü olduğu tespit edilen vatandaşlar maç sonuna kadar karakollarda tutulacak.

 Alınan bilet kararı tribünde çok büyük sıkıntılarda doğuracaktır. Zaten sadece kale arkası yetmez iken birde oradaki sayının aşağıda tutlması Demirsporlu taraftarların Maraton,Kapalı A tribününe girmesine neden olacak. Atılacak bir gol veya edilen bir küfür durumunda olaylar yaşanacaktır. Yönetimin alınan bu karara göz yummaması gerekiyor. Belli ki toplantıya giderken ilk maç rakip tribüne kaç bilet verildiğinden haberleri yoktu. Ya da bu alınan karar işlerine geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder